De goedkoopste printer nagel over de hele wereld!Vervaardiging uit 2004 in China. 
Maple nagel printer model en prijsWe zijn trots om u introduceren onze Maple nagel printer technologie, waar nagels zijn in levendige en verfijnde ontwerpen geschilderd bij de aanraking van een knop.

Maple nagel printer kan schilderen 5 nagels een keer, dus het is alleen de nagel printer voor zakelijk gebruik (enkele nagel printer kan alleen gebruikt worden in huis als cadeau)! Tegelijkertijd is het de hoogste kwaliteit en de goedkoopste printer nagel over de hele wereld (bespaart u meer dan 50% geld)! Nu hebben we steunen creditcard, Paypal, Western Union, Bank transfer naar pay.Easy veiligheid te garanderen voor uw online winkelen.

Het is leuk voor uw klanten, het is leuk voor u en het zal helpen creëren inkomsten. Onze machines bieden de beste waar voor uw geld is doorgaans de helft van de prijs van onze concurrenten met fantastische, resultaten van hoge kwaliteit.

Opgericht in mei 2004 en gevestigd in pittoreske Nantong in het hart van China, onze missie is het ontwikkelen van innovatieve producten die mooie nagels te creëren. We hebben distributeurs over de hele wereld en zijn altijd op zoek om samen te werken met nieuwe, succesvolle verkoop activiteiten op een wereldwijde scale.Now meer dan 5000 gebruikers over de hele wereld gebruik van onze producten!

Onze printers kunnen toepassen vrijwel elke mode beeld, zelfs je eigen kunst of foto's, in levendige kleuren en fotografische duidelijkheid direct op natuurlijke of kunstmatige nagels in seconden.

Wij zijn hier om de best mogelijke ervaring voor zowel nagel professionals en consumenten, door het aanbieden van kwaliteit van producten, diensten en uitstekende ondersteuning.

Onze state-of-the-art digitale nagel printers kunnen een hoge kwaliteit fashion foto's toe te passen in een prachtige fotografische duidelijkheid in een kwestie van minuten. Alleen Maple Nail Art Printer geeft u een opvallend kenmerk van de boekdrukkunst 5 nagels in een keer!

Wat meer is, kan het ook afdrukken op teen nagels! Een andere leuke functie is onze prachtige galerij van 3000 + spannende huidige ontwerpen. Naast deze ready-to-print beelden van de nail art gallery, uw klant kan kiezen om af te drukken uit de eigen collectie van foto's, patronen of logo's, zodat uw klanten om hun individualiteit en gevoel voor mode te drukken.

Een digitale doorbraak in de nail art-industrie, kan Maple Nail Printer worden gebruikt door professionele nail art salons, schoonheidsspecialisten, bruids schoonheidssalons en ondernemers. Nail art printers door Maple nagel printer kan ook worden gebruikt door bedrijven Event promotie als een effectief reclame-instrument. Stel afdrukken nagels van afgevaardigden en bezoekers met bedrijfslogo's en aantrekkelijke nail art designs in slechts een paar minuten!

Meer informatie over hoe Maple Nail Art kan je een spijker mode-expert, vermenigvuldigen uw klantenbestand en het maximaliseren van omzet!

U kunt nu kopen Maple nagel printer door meester creditcard of Visa creditcard gooien Paypal.All gratis schip!

DEMO VCD online:

 

Il nostro dominio web:  www.speakingroses.cc  www.speakingroses.us
www.nailprinter.cn    www.nailprinter.us  www.nailartprinter.com

Nail Art en parlant de roses Nägel Drucker Nail Art imprimante chiodo stampante Inkjet-Drucker Fingernägel

Groothandel Nail Art en Nail Supplies.
Maple Nail art printer & Maple speakingroses schilder
telefoon :0086-513-88083808
Mobil:0086-13328089879
speakingroses@vip.163.com
MSN: cder@263.net
twitter:@nailprinters

Nieuws, Expos & Events Visit Us : meer.
Sydney Intl. bellezza Expo 07
12 & 13 april '08 CES 2009 vingernagel printer 8-11 januari '2009 VS

Functie:
Kleur schilderij op 5 nagels in een keer, evenals op teennagels, moeten mobiele telefoons, bloemen en sier-voorwerpen; intelligente identificatie (Computer gekocht worden door de gebruiker)...

PC-vereisten:
CPU Intel Celeron 1KMHz, 256MB geheugen, 10GB harde schijf boven, twee USB-poorten, een CD-rom, aanbevelen Engels systeem met Windows XP SP2.


Copyright maple Nail Art
 
chiodo stampante Vragen / Vragen / Opmerkingen verzenden e-mail hier of MSN:cder@263.net twitter:@nailprinters
Nr. 17 ten oosten van Jianghai RD, Haian Town, Jiangsu, CHINA.226600
Copyright © 2004-2009 Nantong Jingzhi Company. Bel: 0086 513 88083808